Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Kırıkkale'de MKE emekçilerini ziyaret etti: "Her zaman omuz omuzayız"

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal ve Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, bugün MKE Çelik ve Pirinç Fabrikası’nda çalışan emekçileri ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Kırıkkale'de MKE emekçilerini ziyaret etti: "Her zaman omuz omuzayız"
Yayınlanma:

Ziyaret sırasında, sendika yöneticileri işçilerin beklentilerini ve şikayetlerini dinleyerek samimi bir atmosferde görüş alışverişinde bulundu.

Altundağ, konuşmasında, "Birlik ve beraberlik içerisinde MKE emekçisi ile omuz omuza her zaman ve her yerde biriz. Bugünkü sıcak ve samimi karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz," ifadelerini kullandı. Bu sözlerle, sendikanın MKE emekçileriyle olan dayanışmasını ve birlikteliğini vurguladı.

MKE Çelik ve Pirinç Fabrikası çalışanları, sendika yöneticilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların motivasyonlarını artırdığını belirtti. Türk Metal Sendikası, üyeleri ile olan dayanışmasını sürdürmeye ve emekçilerin haklarını savunmaya devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretin ardından işçiler, sendika yöneticilerine teşekkürlerini iletti ve bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını talep etti. Sendika yöneticileri de işçilerin taleplerine kulak vererek, onların yanında olmaya ve sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.