Yahşihan Belediyesinden İsrail ürünlerine boykot!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından İsrail Filistin Savaşı'nda Filistin'e bombalar yağdıran İsrail boykot ediliyor. Belediyenin tüm tesislerinde İsrail destekli ürünlerin kullanımı ve dağıtımı yasaklandı.

Yahşihan Belediyesinden İsrail ürünlerine boykot!
Yayınlanma:

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi İsrail'i boykot etmek amacıyla İsrail destekçisi markaların kendi bünyelerinde kullanımını yasakladı.

İSRAİL DESTEKLİ ÜRÜNLERE BOYKOT

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyenin tüm birimlerinde İsrail ve İsrail tarafından desteklenen ürünlerin dağıtımının ve kullanımının yasaklandığını ifade etti. İsrail boykotuna halktan destek isteyen Türkyılmaz, İsrail tarafından Filistin'e düzenlenen saldırılar sonucu yüreklerinin yangının yeri olduğunu vurguladı. Savaşa tepki göstermek adına yapılan bu eyleme başvurduklarını aktaran Türkyılmaz, İsrail ürünlerini boykot etme kararı aldıklarını söyledi.

Gazze'deki eziyeti kabul etmediklerini belirten Türkyılmaz, belediyeye ait yerlerde İsrail'in desteklediği ürünlerin kullanımının yasaklandığını ifade ederek, tüm vatandaşları da bu konu hakkında desteğe davet etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.