Yozgat'a SORFEST damga vurdu, eğlence tavan yaptı!

Sorgun Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen SORFEST, Yozgatlılardan büyük ilgi görerek şehre damgasını vurdu.

Yozgat'a SORFEST damga vurdu, eğlence tavan yaptı!
Yayınlanma:

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenen konserin ikinci gününde Sanatçılar Arif Şahin, Köfn ve Dedublüman sahne alarak vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Öte taraftan SORFEST kapsamında Sorgun Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen Enduro Yarışları'nda ise dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

SORFES’te katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, burada yaptığı konuşmada etkinliğin önemine dikkati çekerek şu mesajları paylaştı:

“Belediye Başkanımız bu organizasyonu gerçekleştirmek için büyük emek verdi. Bu organizasyonun arkasında etkili bir ekip var ve herkes gece gündüz çalışarak SORFEST'i sizlerle buluşturdu. Belediyecilik faaliyetlerini aksatmadan yürütmek ve sosyal-kültürel organizasyonları bu denli profesyonel yapmak herkesin harcı değil. Böyle bir belediye başkanı her şehre nasip olmaz. Başkanımızı kutluyorum. Burada gördüğüm gençlik beni çok mutlu etti. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız ve belediye başkanınız sizlere en iyi hizmeti sunmak için çok çalışıyor. Şehir dışından gelen vatandaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum.”

sorgunbaskan.jpg

"ÖRNEK BİR ORGANİZASYON"

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise SORFEST'in örnek bir organizasyon olduğunu belirttiği konuşmasında şunları kaydetti:

"Yozgat'ın her köşesi altın değerinde ve Yozgatlılar her şeyin en güzelini hak ediyor. Festival deyince akla gelen SORFEST oldu. Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci'nin çıtayı çok yükselttiğini görüyoruz. Üretken belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Belediye başkanınınız kıymetini bilin ve desteğinizi sürdürün. Onun arkasında durun ve hizmet isteyin. O gücü neye yeterse elini taşın altına koyar, yetmediği yerde biz varız. Tüm belediyelerimize her zaman desteğimizi sunuyoruz, yeter ki memleketimiz kalkınsın ve değerlensin.”

sorgun1.jpg

Sorgun Yaz Festivali’nin son gününde Rap Sanatçısı Ceza, Sorgunlu vatandaşlar ile buluşacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.