Yozgat'ta balık tutma yarışı keyifli anlar yaşattı!

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sorgun Festivali (SORFEST), Mükremin Göleti’nde gerçekleştirilen olta balıkçılığı turnuvasıyla başladı. Etkinlik, gölet etrafında bir araya gelen amatör balıkçılar arasında en büyük balığı yakalama mücadelesine sahne oldu.

Yozgat'ta balık tutma yarışı keyifli anlar yaşattı!
Yayınlanma:

Turnuvaya yaklaşık 100 balıkçı katıldı ve balıklar hakem kurulu tarafından değerlendirildi. Yarışma sonucunda, en büyük balığı tutan Bilal Kaygusuz birinci, Adem Çakır ikinci, Yasin Çevik ise üçüncü oldu.

yozgat-balik-tutma.jpg

KATILIMCILAR KEYİFLİ ANLAR GEÇİRDİ

Turnuva boyunca katılımcılar çeşitli etkinliklerle keyifli zaman geçirme imkanı buldu. Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, bu tür sosyal faaliyetlerin ilçe halkı için önemine değinerek, “Olta balıkçılığı yarışmasını büyük bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkçılığa gönül vermiş hemşerilerimiz aileleriyle birlikte etkinliğe katıldı. Kamp yaptık, ateş yaktık, çeşitli etkinlikler düzenledik. Etkinliklerimiz büyük bir keyifle geçti,” dedi.

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Başkan Ekinci, sosyal faaliyetleri Sorgun’da yaygınlaştırmayı ve devam ettirmeyi hedeflediklerini belirterek, yarışmaya katılan herkese ve destek olan sponsorlarına teşekkür etti. Turnuva, Pazar sabahına kadar devam etti ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.