Yozgat'ta bin 500 Kişiye "En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi verildi

İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Yozgat'ta bin 500 kişiye uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi. Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik, spor salonunda gerçekleştirildi ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yozgat'ta bin 500 Kişiye "En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi verildi
Yayınlanma:

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, açılış konuşmasında uyuşturucu ile mücadelede annelerin önemine dikkat çekti. Özkan, daha güvenli ve huzurlu bir gelecek için toplumun tüm bireylerinin bu mücadeleye katkı sağlaması gerektiğini vurguladı. "Uyuşturucu ile mücadelede sadece resmî kurumlar yetmez, toplumun da bu konuda duyarlı olması gerekir. Özellikle annelerimizin gücüne ve desteğine ihtiyacımız var. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız, çünkü belki bizim çocuğumuz değil ama komşumuzun ya da mahallemizin çocuğu bu tehlikede olabilir" dedi.

aw306296-01.jpg

Eğitimde jandarma ve emniyet ekipleri, uyuşturucu bağımlılığını önlemek için yapılması gerekenleri katılımcılara sunumlar eşliğinde anlattı. Ayrıca, jandarmanın narkotik köpeği "Pullu" da bir gösteri sundu.

aw306296-03.jpg

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, daire müdürleri, askeri ve emniyet personeli, muhtarlar, öğrenciler ve birçok vatandaş katıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.