Yozgat'ta çocuklar için survivor parkuru kuruldu

Yozgat’ta, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel etkinlikte, Sevgi Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar ve kurum yetkilileri survivor parkurunda kıyasıya mücadele etti. "Rakibim sensin, oyun başlasın" temasıyla hazırlanan parkur, sitenin bahçesindeki halı sahaya kuruldu.

Yozgat'ta çocuklar için survivor parkuru kuruldu
Yayınlanma:

Etkinlikte çocuklar ve kurum müdürleri arasında geçen çekişmeli yarışma, heyecan dolu anlara sahne oldu. Çocuklar, kurum müdürlerini 3-2 yenerek galibiyete ulaştı. Yarışmanın sonunda, kazanan çocuklara hediyelerini Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal takdim etti.

Arif Topal, etkinliğin çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirterek, bu tür organizasyonların gelecekte de devam edeceğini ifade etti. Topal, parkurun hazırlanmasında emeği geçen kurum çalışanlarına teşekkür etti ve “Çocuklarımızla birlikte böyle bir yarışma düzenledik. Eğlenceli ve öğretici bir etkinlik oldu. İlerleyen zamanlarda daha farklı yarışmalar düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Yarışmanın heyecanından bahseden Ticaret İl Müdürü İbrahim Akdaş,Mücadele oldukça başa baş geçti. Sonuç olarak kaybettik, ama etkinliği düzenleyen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ve gençlere teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler bizim için de bir eğlence oldu” şeklinde konuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir de yarışmanın zorluğunu vurgulayarak, “Parkurda takım olarak çok çalıştık ama çocuklarımızın performansı bizi geçti. Yarışma sonunda yenildik, ama çocuklarla birlikte olmak çok keyifliydi. Onları tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.