Beyonce'den Harris'e rekor bağış

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından adaylığını açıklayan Kamala Harris'e güçlü bir destek verdi.

Beyonce'den Harris'e rekor bağış
Yayınlanma:

Harris'in kampanyasına 4 milyon dolar bağışta bulunacağı öğrenilen Beyonce, aynı zamanda Harris'in seçim kampanyasında kullanması için "Freedom" adlı şarkısını da tahsis etti.

42 yaşındaki sanatçının, Harris'in kampanyası kapsamında düzenlenecek bir etkinlikte sahne alacağı ve bu nedenle programını boşalttığı da iddialar arasında yer aldı.

Beyonce, Kamala Harris’in adaylığı sonrası gönderdiği çiçekle birlikte şu mesajı iletti: "Kamala, büyük bir belirsizliğin olduğu bu dönemde, olabileceklere inanarak ve geçmişin yükünü taşımadan liderlik etmeyi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizin yanınızdayız."

Kamala Harris'in adaylığını açıklamasıyla birlikte, sanat dünyasından birçok ünlü isim de desteklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. George Clooney, Jamie Lee Curtis, Mark Ruffalo, Mandy Moore, Octavia Spencer, John Legend, Barbra Streisand, Taylor Swift, Ariana Grande ve Katy Perry gibi pek çok tanınmış isim, Harris'in yanında olduklarını ifade ettiler. Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama da Harris'e destek verenler arasında yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.