Dünyaca ünlü sunucu 5 gün sonra bulundu: Şok eden olay!

BBC'nin ünlü sunucusu Michael Mosley, Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda tatil yaparken kaybolduktan 5 gün sonra ölü bulundu. Yunan basınında yer alan haberlere göre, 68 yaşındaki Mosley'in cansız bedeni bu sabah Aya Marina Plajı yakınlarındaki kayalık bir bölgede bulundu.

Dünyaca ünlü sunucu 5 gün sonra bulundu: Şok eden olay!
Yayınlanma:

Michael Mosley, Çarşamba günü Sömbeki Adası'nda kayboldu. Yakınları ve adadaki yetkililer Mosley'i bulmak için yoğun bir arama çalışması başlattı. Yunanistan sahil güvenlik ekipleri, yerel polis ve gönüllü kurtarma ekipleri, beş gün boyunca adanın çeşitli bölgelerinde kapsamlı aramalar gerçekleştirdi.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Mosley'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Rodos Adli Tıp Kurumuna götürüldü. İlk incelemelerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi. Yetkililer, Mosley'in düşmesi sonucu başından aldığı bir darbe nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

YUNAN YETKİLİLERİN AÇIKLAMALARI

Yunan yetkililer, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Michael Mosley’in cansız bedeni Aya Marina Plajı’nın yakınlarındaki kayalık bölgede bulunmuştur. İlk bulgulara göre herhangi bir suç unsuru tespit edilmemiştir. Mosley’in düşme sonucu başından yaralanarak ölmüş olabileceği ihtimali değerlendirilmektedir. Detaylı otopsi sonuçları beklenmektedir."

AİLESİ VE BBC'DEN AÇIKLAMALAR

Michael Mosley'in ailesi ve BBC'den yapılan açıklamalarda, Mosley’in ani ölümü nedeniyle derin üzüntü duyulduğu belirtildi. Aile, Mosley'in kaybolması ve bulunması sürecinde destek olan tüm Yunan yetkililere ve arama ekiplerine teşekkür etti.

BBC'den yapılan açıklamada ise, "Michael Mosley'in kaybı, tüm BBC ailesi için büyük bir üzüntü kaynağıdır. Onun profesyonelliği ve insan sevgisiyle dolu kişiliği her zaman hatırlanacaktır" denildi.

MİCHAEL MOSLEY KİMDİR?

Michael Mosley, BBC'de yaptığı belgeseller ve programlarla tanınan bir sunucuydu. Sağlık, bilim ve tarih konularında yaptığı programlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Mosley, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.