Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi yaz etkinlikleri çocukları çağırıyor

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi, yaz tatilinde çocukların eğlenceli ve öğretici aktivitelerle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği yaz etkinliklerine başladı. Birbirinden renkli ve yaratıcı atölyelerle dolu olan bu etkinlikler, çeşitli yaş gruplarına hitap ediyor.

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi yaz etkinlikleri çocukları çağırıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi birbirinden farklı atölyelerle yaza başladı. Farklı yaş gruplarındaki çocuklar için sınırlı kontenjanlarla başlayan atölyeler yaratıcı aktivitelerle dolu olacak. anadolugazete.com.tr o atölyeleri sizler için derledi.

Pazartesi günleri, çocuklar için yaratıcı aktivitelerle dolu olacak. Saat 11.00’de başlayacak Mandala Boyama atölyesi, 8 yaş ve üzeri çocuklar için düzenleniyor ve 15 kişilik kontenjana sahip. Aynı gün saat 14.00’te iki farklı etkinlik var: Epoksi Atölyesi, yine 8 yaş ve üzeri çocuklar için, 15 kişilik kontenjanla; Tahmin Oyunu: Ben Neyim? ise 5-8 yaş arası çocuklar için 10 kişilik kontenjanla gerçekleştirilecek.

adsiz-tasarim-62.png

SALI: EL BECERİLERİ GÜNÜ

Salı günleri çocukların el becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Saat 11.00’de Tahta Blok Oyunu, 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla başlıyor. Aynı saatte, 5-7 yaş arası çocuklar için 10 kişilik kontenjanla Kukla Yapımı atölyesi düzenleniyor. Saat 14.00’te ise Ebru Atölyesi, 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla çocukları bekliyor.

ÇARŞAMBA: TEKNOLOJİ VE SANAT BULUŞMASI

Çarşamba günleri teknoloji ve sanatı bir araya getiriyor. Saat 11.00’de 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla Stencil Atölyesi düzenlenirken, aynı saatte 5-6 yaş arası çocuklar için 10 kişilik kontenjanla Okul Öncesi Robotik Kodlama atölyesi başlıyor.

adsiz-tasarim-64.png

PERŞEMBE: FARKLI SANAT DALLARI

Perşembe günleri çeşitli sanat dallarına ayrılmış. Saat 11.00’de Keçe Atölyesi, 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla başlıyor. Öğleden sonra saat 14.00’te ise Cam Atölyesi, yaş sınırlaması olmaksızın düzenlenecek ve kontenjan sınırı bulunmuyor. Aynı saatte iki farklı etkinlik daha var: 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla Epoksi Atölyesi ve 7-9 yaş arası çocuklar için 10 kişilik kontenjanla Kelime Koleksiyoncusu.

CUMA: ZEKÂ VE SANAT GÜNÜ

Cuma günleri hem zeka oyunları hem de sanat etkinlikleri ile dolu. Saat 11.00’de 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla İsim Şehir Bulmaca etkinliği düzenleniyor. Saat 14.00’te ise iki farklı etkinlik var: 8 yaş ve üzeri çocuklar için 15 kişilik kontenjanla Kanaviçe Atölyesi ve 4-6 yaş arası çocuklar için 10 kişilik kontenjanla Sanat Etkinliği.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.