MBA Okulları Ankara Oran Kampüsü, Oxford müfredatıyla eğitime başladı

MBA Okulları Ankara Oran Kampüsü 5 yaş okul öncesi öğrencileri, Oxford müfredatıyla eğitime başladı. Okul öğrencilerini yeni eğitim-öğretim yılı için bugün okulda ağırladı.

MBA Okulları Ankara Oran Kampüsü, Oxford müfredatıyla eğitime başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Okulda düzenlenen açılış töreni ve sunumla birlikte minik öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışarak eğitim hayatlarına ilk global adımlarını attı.

www-anadolugazete-com-tr-20240903-182811-0000.jpg

AÇILIŞ TÖRENİ VE SUNUM YAPILDI

Açılış töreninde, Oran Kampüs Müdürü Özlem Yüksel tarafından öğrencilere ve velilere yönelik bir eğitim sunumu gerçekleştirildi. Sunumda, okulun eğitim felsefesi, Oxford Uluslararası Okul Öncesi programı, çift dilli Singapur Matematiği ve yıl boyunca yapılacak aktiviteler hakkında bilgiler verildi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta öğrencilerin sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler tanıtıldı.

www-anadolugazete-com-tr-20240903-182843-0000.jpg

İLK GÜN HEYECANI

Minik öğrenciler, ilk günün heyecanını okulda düzenlenen oyunlar ve aktivitelerle yaşadı. Oryantasyon süreci kapsamında sınıflarını ve öğretmenlerini tanıyan öğrenciler, okul hayatına hızlı bir başlangıç yaptı. Okul yönetimi, çocukların okul ortamına alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenledi.

MBA Okulları Oran Kampüsü, öğrencilerine güvenli, keyifli ve öğretici bir eğitim ortamı sunarak, modern müfredat vizyonuyla onların eğitim yolculuğuna ve tutku alanlarına rehberlik etmeyi önceliklendiriyor. Öğrencilerin ve velilerin ilk gün memnuniyeti, yeni eğitim yılının umut verici bir başlangıç olacağına işaret ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.