TDV yurt başvuruları devam ediyor!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ön başvuruların devam ettiği bildirildi.

TDV yurt başvuruları devam ediyor!
Yayınlanma:

Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Fatih Kurt, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılında ülke genelindeki 29 ilde 37’si kız, 16’sı erkek olmak üzere toplam 53 yurt binası ile 12 bin üniversite öğrencisine güvenli ve konforlu barınma imkanı sunacaklarını duyurdu.

"12 BİN ÖĞRENCİ KAPASİTESİNE SAHİP YURTLAR"

Doç. Dr. Fatih Kurt, yurtların bakım ve onarımlarının tamamlandığını belirterek, “Yurtlarımız, kayıt dönemi öncesinde öğrencilerimizin müracaatına hazır hale getirildi. 12 bin öğrenci kapasitesine sahip yurtlarımız mevcut. Durumlarına göre tek kişilik odalardan altı kişilik odalara kadar çeşitli konaklama seçenekleri sunuyoruz” dedi.

tdv-2.jpg

"TDV YURTLARINDA GÜVENLİ VE SICAK ORTAM"

TDV yurtlarında öğrenciler için sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlendiğini belirten Kurt, “Türkiye Diyanet Vakfı, eğitim ve yurt hizmetlerinde güvenin adresidir. Öğrencilerimizin huzurlu, güvenilir ve sıcak bir aile ortamında kalabilmesi için yurtlarımızın varlığını önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

tdv-1.jpg

AKADEMİK VE SOSYAL DESTEKLER

Doç. Dr. Kurt, yurtlarda sunulan çeşitli kursların öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağladığını ve sosyal, kültürel faaliyetlerle öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine destek olunduğunu belirtti. Öğrencilere gönüllü faaliyetlerde bulunma fırsatları sunarak sosyal bilinç ve duyarlılık kazandırdıklarını vurguladı.

EĞİTİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.