TDV yurtlarında 2024-2025 eğitim yılı için kayıtlar devam ediyor!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıtları devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri, TDV Mütevelli Heyeti Üyesi ve TDV Yurtlar İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Fatih Kurt, bu yıl 29 ilde 52 yurt binasıyla toplamda 12 bin üniversite öğrencisine güvenli ve konforlu barınma imkânı sağlanacağını açıkladı.

TDV yurtlarında 2024-2025 eğitim yılı için kayıtlar devam ediyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

TDV yurtlarının sadece barınma ihtiyacını karşılamakla kalmadığını belirten Doç. Dr. Fatih Kurt, yurtların aynı zamanda öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine de katkı sağladığını ifade etti. Kurt, “Yurtlarımız, gençlere kaliteli ve ferah mekânlarda eğitim hayatlarını sürdürme olanağı sunarken, akademik ve sosyo-kültürel gelişimlerine de büyük katkı sağlamaktadır.” dedi. Bu amaçla yurtlarda çeşitli atölye çalışmaları, kurslar, manevi programlar, sportif etkinlikler, geziler ve kamplar düzenlendiğini belirtti.

“EV SICAKLIĞINDA BARINMA VE MİLLİ DEĞERLERLE BÜTÜNLEŞME”

Doç. Dr. Fatih Kurt, TDV yurtlarının öğrencilere ev sıcaklığında bir barınma imkânı sunduğunu vurguladı. Milli ve manevi değerler üzerinde farkındalık oluşturmayı amaçlayan programlarla, TDV’nin öncülüğünde birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirildiğini belirtti. Kurt, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere akademik destek sunarak, onların nezaket ve zarafet sahibi bireyler olmalarına katkıda bulunduklarını ifade etti.

ONLİNE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Yeni dönem için online başvuruların başladığını duyuran Doç. Dr. Kurt, TDV yurtlarının hızla büyüyen, temiz, güvenli ve nezih bir ortamda ekonomik fiyatlarla hizmet sunduğunu belirtti. Yükseköğrenim öğrencileri, TDV yurtları hakkında detaylı bilgi almak ve online ön kayıt yapmak için "www.tdvyurt.com.tr" adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.