Ufuk Üniversitesini tercih edecek öğrenciler bu haberi mutlaka okuyun!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2024 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerde tanıtım günleri başladı. Ufuk Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şefi Özlem Akbay Sakınç, tanıtım günlerinin 9 Ağustos gününe kadar İncek ve Balgat kampüslerinde 09.00-17.00 saatleri arasında devam edileceğini aktardı.

Ufuk Üniversitesini tercih edecek öğrenciler bu haberi mutlaka okuyun!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ufuk Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şefi Özlem Akbay Sakınç, üniversitenin bölümleri, fakülteleri, ücretleri ve sunduğu olanaklar hakkında önemli bilgileri anadolugazete.com.tr ile paylaştı.

Ufuk Üniversitesinde kaç bölüm ve kaç fakülte var?

"5 fakültemiz var fakat Hemşirelik Yüksekokulumuz da 4 senelik olduğu için bilgilendiriyoruz. 5 fakültemiz ve 3 yüksekokulumuz mevcut. 3 yüksekokulumuzdan bir tanesi Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Hizmetlerimiz Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu bunlar da 2 yıllıktır. Tıp Fakültesi hariç Eğitim, Fen Edebiyat, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri İncek kampüsümüzde yer alıyor. Tıp Fakültesi, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulları da Balgat kampüsünde yer alıyor. Meslek Yüksekokulumuzda İncek’te yer almaktadır."

1-001.jpg

“270 BİN TL İLE 500 BİN TL ARASI DEĞİŞİYOR”

Bu senenin ortalama fiyat aralığı nedir?

"Yüzde 50 burslular 270 bin TL ile tam fiyatları arası 500 binler arasında değiştirmekte. Ayrıntılı ücret bilgimiz internet sitemizde ‘Ücretler, Aday Öğrenci’ kısmından girildiği zaman yazıyor."

Ufuk Üniversitesine ait bir hastanesi var mı?

"Evet, kendi hastanemiz olduğu için bizde okuyan öğrenciler hastanemizin tüm olanaklarından yararlanabilirler. Dr. Rıdvan Ege Eğitim Araştırma Hastanesi üniversitemizle birlikte olduğu için öğrencilerimizin muayenelerinde indirimler ve faydalanmalar sağlayabilirler."

ÖĞRENCİLERE TANINAN İMKÂNLAR

Ufuk Üniversitesinin olanakları neler? Öğrenciler sosyal anlamda neler yapabilir?

"Yarı olimpik yüzme havuzuna sahip olan bir üniversitesindeyiz. Vakıf üniversiteler içinde bulunan en nadir özelliklerden birisidir. Öğrenci kulübü sayısı fazla olan bir üniversiteyiz. Öğrencilerimizi her alanda destekliyoruz. İncek kampüsü ve Balgat kampüsümüzde çeşitli öğrenci kulüplerimiz ve de konserlerimiz oluyor. Spor faaliyetlerimiz mevcut. Bahar şenliklerimiz ve tiyatro şenliklerimiz düzenleniyor. Ünlü tıp maratonları yapıyoruz. Tıp fakültesi olarak çoğunlukla bu maratonları biz yapıyoruz. Kız ve erkek yurdumuz mevcut. İki kampüsümüzde de kütüphanemiz 7/24 açık ve çalışma salonlarımız da var. Söğütözü'nden kalkan servislerimiz mevcut."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.