AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan su zammına tepki: Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU tarafından 0-4 metreküpü kapsayan birinci kademe dışındaki su ve atık suya yapılan yüzde 45'lik zamma tepki gösterdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan su zammına tepki: Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar!
Yayınlanma:

Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün olağanüstü toplanan İZSU Genel Kurulu'nun tek gündem maddesinin zam olduğunu söyledi.

Memurlarına haklarını vermeyerek toplu sözleşme kriziyle boğuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetiminin bu durumu olağanüstü görmediğini belirten Saygılı, suya yüzde 45 gibi fahiş artış yapıldığını vurguladı.

Saygılı, şunları söyledi:

"İZSU Genel Kurulu tek gündem maddesiyle toplandı ve bugün zam kararı alındı. Belediye meclisinde AK Parti ve MHP gruplarının ret oylarına rağmen CHP'lilerin oylarıyla yüzde 45'lik zam kararı kabul edildi. Bu haliyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından haziran ayında yapılan göz boyama indiriminin çok daha fazlası zam olarak faturalara yansıyacak. Bunun adı illüzyon siyasetidir. Vatandaşı kandırmak, kaşıkla verip kepçeyle almaktır. İsterdik ve beklerdik ki konu zam yapmak olduğunda vatandaşın cebinden elini çekmeyen CHP belediyeciliği aynı özveri ve hızlı çözüm yöntemlerini; işçilerin, memurların ve hizmet bekleyen İzmirlinin hakkını verirken de göstersin. Ama yine olmadı, yine yapmadılar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.