Ankara'da baklavaya zam yok ama alan da yok!

Ankara Pastacılar, Tatlıcılar ve Şekerciler Odası Başkanı Mustafa Kahveci, Ramazan Bayramı’nda severek tüketilen, şeker, çikolata ve tatlı satışlarında iş potansiyelinin düşük olduğunu belirterek, "Hareketlilik yok. Şeker satış oranı bile çok düşük" dedi.

Ankara'da baklavaya zam yok ama alan da yok!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala şeker, çikolata ve tatlı tezgahlarda yerini almaya başladı. Ramazan Bayramı’nda severek tüketilen, şeker, çikolata ve tatlı satışlarında iş potansiyelinin düşük olduğunu dile getiren Ankara Pastacılar, Tatlıcılar ve Şekerciler Odası Başkanı Mustafa Kahveci, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, piyasada bir durgunluğun söz konusu olduğunu söyledi.

bak.jpg

FISTIKLI BAKLAVANIN KİLOSU 800 LİRA!

Ramazan Bayramı’nda sofralardan tatlının eksik olmadığını anımsatan Kahveci, tatlı fiyatlarına zam gelmediğine dikkati çekti.

baklava1.jpg

Kahveci, “Bayramda tatlılara zam gelmedi, gelmeyecek. 1 kilogram cevizli baklava 300-450 lira arasında, fıstıklı baklava ise 600-800 lira arasında.” dedi.

whatsapp-image-2024-01-03-at-10-53-30-2.png

"ŞEKER SATIŞI ORANI BİLE ÇOK DÜŞÜK"

Bayrama sayılı günler kala iş potansiyelinin oldukça düşük olduğunu ifade eden Kahveci, “Hareketlilik yok. Şeker satış oranı bile çok düşük. Ankara memur şehri. Bayramda vatandaşlar memleketlerine ya da tatile gidecekler. Sadece bizim esnafımız da değil, piyasada genel olarak bir durgunluk var” diye konuştu.

ciko.jpg

ÇİKOLATAYA ZAM GELDİ!

Oda Başkanı Kahveci, çikolata ve çikolata ürünlerin zam geldiğini belirterek, dünyada kakao üretiminde bir sıkıntının söz konusu olduğunu da kaydetti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.