Ulus’ta dövizci kuyruğunda sırayı görenler dönüp bir daha bakıyor

Ankara’nın Ulus semtinde bulunan bir dövizcide öğle saatlerinden itibaren uzun kuyruk oluştu. Bu uzun kuyruğu gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemeyip dönüp dönüp sıraya baktı.

Ulus’ta dövizci kuyruğunda sırayı görenler dönüp bir daha bakıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Düğün ve tatil sezonunda kuyumcu ile döviz merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor. Özellikle ekonomik dalgalanma karşısında nakit parasını dövize çevirmek isteyen ya da ihtiyaçtan dolayı dövizini bozdurmak isteyenler soluğu Ulus'taki meşhur dövizcide aldı.

doviz-kuyrugu.jpg

Ankara’nın Ulus semtinde bulunan bir dövizcide öğle saatlerinde uzun kuyruklar oluştu. O bölgeden geçen vatandaşlar, şaşkınlığını gizleyemeyip "Neler oluyor burada?" diyerek uzun kuyruğun nedenini anlamaya çalışıyor.

Dakikalarca kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlar, bir an önce işlerini halledip oradan ayrılmaya çalışırken; bölgeden geçenler ise dönüp dönüp kuyruğa bakıyor.

dovuzz.jpg

Bir tarafta düğün hazırlıkları için kuyumcularda yoğunluk oluşurken; diğer taraftan da döviz merkezlerinde hareketlilik yaşanıyor. Altın, Euro ve dolardaki değişiklikler yatırımcıları da hareketlendiriyor. Yüksek talep nedeniyle kuyumcu ve döviz merkezleri önünde oluşan sıralarda dakikalarca bekleyen vatandaşlar, işlerini halledebilmek için Ankara'nın sıcağında dakikalarca kuyruk bekliyor.

16 Eylül 2024 Pazartesi güncel gram altın fiyatı: 2 bin 800 TL, satış fiyatı: 2 bin 824 TL'den işlem görüyor. Dolar ve Euro'da da hareketlilik sürüyor.

DOLAR: Alış 33,85 satış 33,96

EURO: Alış 37,65 satış 37,70

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.