2024 PMYO giriş sonuçları açıklandı!

2024 yılı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Giriş Sınavı sonuçları, 24 Eylül Salı günü Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde duyuruldu.

2024 PMYO giriş sonuçları açıklandı!
Yayınlanma:

Adaylar, sınav sonuçlarını "Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama" ekranı üzerinden online olarak görüntüleyebilecekler.

POSTA YOLUYLA BİLDİRİM YAPILMAYACAK

Polis Akademisi Başkanlığı, yaptığı açıklamada sınav sonuçlarının posta yoluyla ya da başka iletişim kanalları aracılığıyla adaylara bildirilmeyeceğini belirtti. Bu nedenle, adayların sonuçlarını sadece resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekleri vurgulandı. Açıklamada, sınav sonuçlarının tebligat niteliği taşıdığı da ifade edildi.

YEDEK ADAYLAR İÇİN PLANLAMALAR ONLİNE OLARAK DUYURULACAK

Sınav sonucunda yedek listede yer alan adayların da dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Yedek planlamalara ilişkin duyuruların yine Polis Akademisi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı ve bu adaylara posta ya da diğer iletişim araçlarıyla bilgi verilmeyeceği açıklandı. Yedek olarak belirlenen adayların, yapılacak planlamalarla ilgili internet sitesini düzenli olarak takip etmeleri gerektiği açıklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.