AHİD Beypazarı’na çıkarma yaptı

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Beypazarı’na çıkarma yaptı. Ankara Kültürü ve hemşerilik bilincine yönelik her organizasyona büyük destek veren AHİD, 23. Beypazarı Kültür ve Turizm festivaline de yüzlerce üyesiyle katıldı.

AHİD Beypazarı’na çıkarma yaptı
Yayınlanma:

ORHAN AKSAKAL

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, bu tür organizasyonların Ankara’nın ve Ankaralıların birliğini pekiştirdiğini söyledi.

ÜYELER STANTLARI TEK TEK DOLAŞTILAR

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) yüzlerce üyesiyle Beypazarı’ndaydı. Bu yıl 23.’sü düzenlenen Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali’ne katılan AHİD üyeleri, Genel Başkan Hilmi Yaman ile birlikte tek tek kurulan stantları dolaştı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile buluşan AHİD üyeleri, bu kadar güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Başkan Kaplan’a teşekkür etti. Beypazarı Atatürk Parkındaki festivalde AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman; AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Aydın Ünal ve Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Kahraman kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ

Ankara’nın kültürünün yaşatılmasına, hemşerilik bilincinin pekiştirtilmesine katkı sağlayan her organizasyonu önemsediklerini ve ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, “bu tür festivallerin birleştirici gücüne inanıyorum. Bu organizasyonlar hem şehrimizin hem Ankara’nın birliğini pekiştiriyor. 7’den 70’e katılımcıların olduğu bu festivalin bu kadar güzel ve başarılı olmasından dolayı başta Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’a ve festivalde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.