AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam: “Türkiye, Türkiye’den büyüktür”

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümüne dair sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam: “Türkiye, Türkiye’den büyüktür”
Yayınlanma:

Çam, Cumhuriyet’in “şanlı bir geçmiş ve zaferlerle dolu bir geleceğe” sahip olduğunu vurgulayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bu yana pek çok zorluk ve krizle karşılaştığını, ancak “önce vatan” diyerek mücadele eden kahramanların çabalarıyla bu zorlukların aşıldığını ifade etti.

Paylaşımında, geçmişte yaşanan terör saldırıları, demokrasiye müdahaleler ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi olaylarda Cumhuriyet’in hedef alındığını belirten Çam, ulusal egemenliğin korunmasında milletin gösterdiği fedakârlığın önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye, Türkiye’den Büyüktür” sözünü hatırlatarak, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında ülkenin yeni zaferlere ulaşacağına olan inancını dile getirdi.

Çam, “Cumhuriyet Bayramı”nı kutlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere rahmet dileyerek, Cumhuriyet’in arkasında milyonlarca vatandaşın duası ve minneti olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.