AK Parti Çankaya belediye başkan adayı Amber Türkmen, GGYD'ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı’nın Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, AK Parti Milletvekili Barış Aydın ile birlikte GGYD üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Çankaya belediye başkan adayı Amber Türkmen, GGYD'ni ziyaret etti
Yayınlanma:

M. Nezih Allıoğlu başkanlığındaki Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) yerel seçimler öncesi bir kez daha adayların ilgi odağı. GGYD’lilerin ilk konukları AK Partililer oldu. AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül ve Cumhur İttifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türmen, Başkentli genç girişimcilerden destek istedi. Milletvekili Aydın ziyarette, kendisinin de üyesi olduğu GGYD’nin çalışmalarıyla gurur duyduğunu, aynı amaç için mücadele ettiğini söyledi. Konuşmasında sık sık Çankaya Belediyesi’ni eleştiren Aydın, “Çankaya Atatürk'ün ilçesi, en büyük ilçesi. Gündüz nüfusu 2.5 milyon. Ama belediye maalesef Çankayalılar’ın 50 yıl gerisinden gelmektedir” dedi.

ÇANKAYA'YA KADIN ELİ DEĞMELİ

Cumhur İttifakı’nın adayının sanatçı olduğunu, sanata ve kültüre çok önem verdiğini kaydeden Barış Aydın, ”Çankaya’ya artık sanatçı eli, kadın eli değmesi lazım. Belediyecilik noktasında kan kaybeden Türkiye’nin bu en büyük ilçesinin makus talihini yenmek için adayımız gece gündüz çalışıyor” diye konuştu. Başkan Adayı Amber Türkmen de herkesin belediye başkanı olmak isteyen biri olduğunu vurguladı. “Doğumdan ölüme ne varsa, her şey belediyeciliğin içine girer” diyen Amber Türkmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

“Çankaya’nın 124 mahallesi bulunuyor. 62 ilden daha büyük bir ilçe. Atatürk ve Cumhuriyet’in mirası. Bugün çok başka yerde olması gerekiyordu, dünya başkentleri arasında olması, eğitimde, kültür ve sanatta çok ilerde olması gerekiyordu ama değil. Kadınlara, gençlere, çocuklara dönük yapılacak çok iş var. 124 mahallenin 120’sinde gençlerle ilgili uykularımızı kaçıracak manzaralar var. Onları imkanlarla tanıştırmak, el atmak zorundayız. Çankaya’nın sahip olduğu kültür ve sanat potansiyelini Avrupa kapısına, Viyana’ya kadar taşımak zorundayız...” Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen konuşmasının ardından GGYD’lilerin sorularını yanıtlarken, Başkan Allıoğlu da tüm adaylara kapılarının açık olduğunu, her birini yakından tanımak istediklerini söyledi, “Siyasete, ülke meselelerine bu kadar yakın ama tüm siyasilere eşit mesafedeyiz” dedi. 

 

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.