AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, yorgun mermi sebebiyle yaralandı: "Artık bu işe bir son verelim"

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Sakarya'nın Karasu ilçesindeki evinin bahçesinde oturduğu sırada, ensesine isabet eden yorgun mermiyle yaralandı.

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, yorgun mermi sebebiyle yaralandı: "Artık bu işe bir son verelim"
Yayınlanma:

Olay, Yuvalıdere Mahallesi'nde meydana geldi. 60 yaşındaki Gökdemir'in ensesine isabet eden mermi nedeniyle yaralandığı öğrenildi. Yakınlarının durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Gökdemir, ilk müdahalenin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Gökdemir'in tedavisi sürerken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Karasu Yuvalıdere'de bahçede oturduğu esnada yorgun mermi sebebiyle yaralanan İl Başkan Yardımcımız, dava arkadaşımız Yusuf Gökdemir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür ki Yusuf abimizin hayati tehlikesinin olmadığının bilgisini aldım. Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan silah sıkma olaylarının her an masum bir cana sebep olacağını asla unutmayalım. Vurulan sizin kardeşiniz, çocuğunuz da olabilir. Artık bu işe bir son verelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.