AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yenidoğan çetesi hakkında yeni açıklama: Yeni bir mekanizma kurulacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yenidoğan çetesine yönelik yürütülen soruşturmada kararlılık mesajı verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yenidoğan çetesi hakkında yeni açıklama: Yeni bir mekanizma kurulacak
Yayınlanma:

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantısı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelik, "Yenidoğan bebekleri hedef alan cinayet şebekesiyle ilgili süreci yakından takip ediyoruz. Bu çetenin tamamen çökertilmesi için tüm ilgili bakanlıklarımız koordineli bir şekilde çalışıyor" dedi.

Sağlık, İçişleri ve Adalet Bakanlıklarının tam bir iş birliği içinde olduğunu vurgulayan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu konuda tavizsiz bir tutum sergilediğini belirtti. "Cumhurbaşkanımız, bu çeteye karşı sonuna kadar gidilmesi gerektiğini ifade etti. Yenidoğan çetesini tümüyle kazıyacağız ve en ağır cezayı almaları için gayret göstereceğiz" dedi.

Çelik ayrıca, bebek cinayetlerinin önüne geçmek amacıyla yeni bir mekanizma kurulacağını ve benzeri vakaların tekrar yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.