AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Herkese eşit davranacak ve adil olacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmece'deki Caferi Derneğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, halkın inançlarını özgürce yaşamasını vurgulayan Kurum, belediyecilik hizmetlerinde eşitlik ve adalet prensiplerine vurgu yaptı.

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Herkese eşit davranacak ve adil olacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, dün akşam Küçükçekmece'deki Caferi Derneği'ni ziyaret etti. Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz ve Caferi-Der Başkanı Hasan Babür ile bir araya gelen Kurum, bölgedeki yapımı devam eden Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatını inceledi.

Kurum, yaptığı konuşmada İstanbul'un çeşitli kültürlerin ve inançların bir arada yaşadığı bir şehir olduğunu belirterek, bu çeşitliliğin zenginlik kattığını ifade etti. "Hiç kimse endişe duymasın. Bu çeşitlilik İstanbul kültürünü yok etmez. Bilakis bu kültürümüzü zenginleştirir ve daha dinamik hale getirir, bereketli yapar." dedi.

Kurum, İstanbul'da dini özgürlüklerin sonuna kadar yaşanabildiğini ve bu özgürlüğün korunmasının önemli olduğunu vurgulayarak, herkesin inancını huzurla ve korkusuzca yaşaması gerektiğini belirtti. "Biz bu anlayışla belediyecilik hizmetlerinde herkese eşit davranacak ve adil olacağız." sözleriyle hizmet anlayışlarını açıkladı.

Öte yandan, Kurum'un ziyaret sırasında Caferi Derneği liderleriyle yaptığı görüşmelerin yanı sıra, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatını inceleyerek bölgedeki altyapı çalışmalarına dair bilgi aldığı belirtildi.

Hazreti Ali'nin adaletle ilgili bir sözünü hatırlatan Kurum, "Herkes bizim biriciğimizdir, özümüzdür, canımızdır." diyerek toplumsal birlik vurgusu yaptı. Hizmet anlayışlarında ötekileştirmeye yer olmadığını belirten Kurum, İstanbul'un her kesiminin eşit şekilde belediyecilik hizmetlerinden yararlanmasını amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.