Ali Koç ifadeye çağırıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 Mayıs'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Bu kapsamda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ifadeye çağrıldı.

Ali Koç ifadeye çağırıldı!
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylar soruşturmasında önemli gelişmeler yaşanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'yi "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırdı. Koç, ifade işlemleri için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Adliyeye Baki'nin de gelmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Park'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylar üzerine soruşturma başlattı. Soruşturmanın odak noktasında, stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darp edilmesi olayı yer alıyor. Çelikkıran'ın yaşadığı bu olay, spor camiasında büyük yankı uyandırmış ve geniş çaplı bir soruşturma başlatılmıştı.

Başsavcılık, olayların ardından yaptığı incelemeler ve elde edilen deliller doğrultusunda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'yi şüpheli olarak ifade vermeye çağırdı. Soruşturma kapsamında, derbi sırasında ve sonrasında yaşananların detaylı bir şekilde araştırıldığı bildirildi.

Koç ve Baki'nin ifadeleri, derbi sonrası yaşanan olayların aydınlatılmasında önemli bir rol oynayacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın seyrine göre diğer ilgilileri de ifadeye çağırabileceğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.