Alper Turna, Mersin’e değer katacak büyük projelerle geliyor

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Alper Turna, ''Değişim başlıyor'' diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Alper Turna, Mersin’e değer katacak büyük projelerle geliyor
Yayınlanma:

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Alper Tuna, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tuna, yürüttüğü kampanyayla Mersin'de hemşehrilerinin desteğini almak için yoğun mesai harcıyor.

Alper Tuna, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Ülkemize, kentimize, geleceğimize sahip çıkmak için birlikte başarmak için Mersin Büyükşehir Belediyesine Aday Adayıyım. Geçmişime bakıldığında Mersin için en ideal Aday olduğumu düşünüyorum. Tam bir proje insanıyım. Çevreye, doğaya, çalışmaya ve insanlığa aşığım. Bu güne kadar yaptıklarımı Mersin halkı yapacaklarımın teminatı olarak bilsinler.

''SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI GERÇEK ANLAMDA HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ADAYIM''

''Mersin farklı kültürlerin buluştuğu bir kenttir. Bunun bizim için bir zenginlik kaynağı olduğu düşüncesindeyim. Kentimizde toplumsal barışı egemen kılmak, Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını gerçek anlamda hayata geçirmek, Sosyal Demokrasinin geniş Halk kitlelerine yayılmasını sağlamak, Demokratik Sivil Toplum Örgütlerinin Yerel Yönetimlerde söz sahibi olabilmesi için adayım.
Çalışanlarıyla, üreteniyle, tüketeniyle, emeğinin değer bulması yolunda ekmeği için, aşı için mücadele eden insanların alın terlerinin hakkını alabilecekleri ortam ve olanaklar yaratmak için adayım.
Emekten yana politikalar üretmek, emek örgütleri ile işbirliği içinde olmak, aynı zamanda bütün demokratik kitle örgütlerinin sahadaki çalışmalarına aktif katkı sunmak için adayım.

KADINLAR İÇİN EKONOMİK HAYATA EŞİT KATILIM SÖZÜ

Kadınlarımızın ekonomik hayata erkeklerle eşit katılımının sağlanması, üzerlerindeki her türlü cinsiyetçi ayrımın ve şiddetin ortadan kaldırılması mücadelesini vermek için adayım.
Çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek sunmak, onların emeğinin sömürülmesine karşı çıkmak, geleceklerini güvenceye alacak politikalar üretmek için adayım.

İş insanlarının dünyayla daha çok entegre olmalarını sağlayacak politikalara katkı sunmak, onlarla bu çerçevede dayanışma içinde olmak, onların üretim ağındaki iş ve istihdam politikalarına destek olmak için adayım. Kentimizdeki engelli yurttaşlarımızın sorunlarını sürekli gündemde tutmak, sorunlarına çözüm üretmek için adayım.

Kentimizde çevresel yıkımın önünü kesmek ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamak, tarım arazilerinin yok olmasını önleyecek politikalar üreterek geleceğimizi ve tarımsa/ üretimimizi korumak için adayım. Üreten Çiftçilere Tarımsal destek sağlamak, Tarımsal Projeler üretmek ve köyde yaşamı güzelleştirerek gençlerin göçünü önlemek için adayım. Her türlü üretimin; iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde yapılmasını sağlayarak, emekçi kıyımının önüne geçmek üzere yeni politikalar oluşturarak iş sağlığı ve güvenliği alanında sistemli projeler sunmak için adayım.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.