Ankara DSİ final grubuna kaldı

Ankara DSİ Spor Kulübü Türkiye Erkekler Basketbol Ligi Federasyon Kupası maçları A Grubunda ikinci sırada yer alarak final grubuna kalmayı başardı.

Ankara DSİ final grubuna kaldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Antalya’da düzenlenen Türkiye Erkekler Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda oynanan ilk tur karşılaşmalarının ardından Final Grubu’na kalan ekipler belli oldu. Atatürk Spor Salonu, Kepez Turgut Özal Spor Salonu ve Antalya Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından, A Grubu’nda Bakırköy Basket, Ankara DSİ, Akhisar Belediye, B Grubu’nda Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Selçuklu Belediyesi ve C Grubu’nda da Antalyaspor ile Yalova Group Belediye, adını Final Grubu’na yazdırmayı başardı.

İKİ MAĞLUBİYET ALDI

Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynan ilk maçta bir diğer Ankara ekibi Halk Enerji TED Ankara Kolejlileri 78-69 yenerek grup maçlarına başlayan Ankara DSİ daha sonra Karesi Spor’u 80-62 yenerek galibiyet sayısını ikiye çıkardı. DSİ’nin bir sonraki rakibi İstanbul temsilcisi Bakırköy olurken bu maçtan da 78-76 mağlup ayrılan DSİ gruptan çıkma yolunda büyük avantajını son maçlara taşımış oldu.

GRUBUNU İKİNCİ BİTİRDİ

Grup maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla göz kamaştıran DSİ’nin dördüncü maçtaki rakibi bu kez Akhisar Belediyespor oldu. DSİ bu maçtan da 82-79 galip ayrılarak beşte beş yaptı. Son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilen DSİ son maçında Samsun Büyükşehir Anakent Takımın 74-69 yenilmesine karşın A Grubunu 8 puanla ve averajla ikinci sırada bitirerek final grubuna kalma başarısını gösterdi. Grup maçları sonunda Bakırköy Basket 9, Ankara DSİ 8, Akhisar Belediye 8, Karesi Spor 8, Samsun Büyükşehir Anakent 7 ve Halk Enerji TED Ankara Koleji 5 puanla grup maçlarını tamamladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.