Ankara KYK erkek öğrenci yurtları nerede? Ankara'da kaç tane KYK erkek öğrenci yurdu var? Yurt ücretleri ne kadar?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak olan adaylar yurtları da araştırmaya başladı. Peki Ankara'da kaç tane KYK erkek öğrenci yurdu var? Ankara KYK erkek öğrenci yurtları nerede? KYK öğrenci yurtları ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Ankara KYK erkek öğrenci yurtları nerede? Ankara'da kaç tane KYK erkek öğrenci yurdu var? Yurt ücretleri ne kadar?
Yayınlanma:

HABER: ALEYNA ÖZKAN

Üniversite eğitimi için farklı şehirleri tercih edecek olan adaylar bir yandan da öğrenci yurtlarını araştırıyor. Peki, Ankara'da kaç tane KYK kız öğrenci yurdu var? Ankara KYK kız öğrenci yurtları nerede? KYK öğrenci yurtları ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

ANKARA'DAKİ KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI

1. YUNUS EMRE KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Yunus Emre KYK Erkek Öğrenci Yurdu Öğrencilere 2, 3, 4 kişilik oda seçenekleri bulunmaktadır. Ulus Metrosu'na yürüme mesafesindedir. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Yurt adresi: ANAFARTALAR MAH. ÇANKIRI CAD. NO.33 ULUS/ANKARA

12.jpg

2. ANKARA HACI BAYRAM VELİ KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

4, 5 kişilik oda seçenekleri sunulmaktadır. Yıldırım Beyazıt Üniversitesine ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine yakın konumdadır. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Yurt adresi: HACI BAYRAM MAH. ÇANKIRI CD.NO 14 ULUS ANKARA

13.jpg

3. ÇUBUK ULUBEY KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

4 kişilik oda hizmeti verilmektedir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne yürüme mesafesindedir. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:2 Çubuk / ANKARA

14.jpg

4. BAŞKENT KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

2, 3, 4, 6, 8 kişilik odalar mevcuttur. Yıldırım Beyazıt Üniversitesine yürüme mesafesindedir. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Yurt adresi:HACI BAYRAM MAH. ÇANKIRI CAD. MALİYE MESLEK SOK. NO:5: 06030
Altındağ / Ankara

15.jpg

5. GÖLBAŞI KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

3, 4 kişilik odalar mevcuttur. Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüslerine yakın mesafededir. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Yurt adresi: KAMPÜS İÇİ BLOKLAR:ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI YERLEŞKESİ BAHÇELİEVLER MAH. 35.CADDE NO:1 /F 06830 GÖLBAŞI

6. CEBECİ KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

4, 8 kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü ve Hacettepe Üniversitesine yürüme mesafesindedir. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur.

Yurt adresi: ERZURUM MAHALLESİ DUMLUPINAR CADDESİ GEÇİM SOK. NO:14 CEBECİ Çankaya / Ankara

7. ŞEREFLİKOÇHİSAR KYK KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Şereflikoçhisar Kyk Kız Ve Erkek Öğrenci Yurdu, 10 kişilik odaları mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: Yeşilova Mah. E90-Yolu Üzeri No:44 Şereflikoçhisar / Ankara

8. TACEDDİN VELİ KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

1, 2, 3, 4 kişilik oda hizmeti sunulmaktadır. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: SAKARYA MAHALLESİ HACI BAYRAM BULVARI NO:40 ALTINDAĞ/ANKARA

9. HÜSEYİN GAZİ KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Hüseyin Gazi Kyk Erkek Öğrenci Yurdu'nda 4 kişilik odalar bulunur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: Zübeyde Hanım Mahallesi 641 Sokak No: 3/19 Altındağ/ANKARA

10. POLATLI KYK KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

2, 4 kişilik oda hizmeti verilmektedir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: M.Akif Mah. Necmettin Erbakan Blv. TOKİ 2. Etap C1/4 - C1/5 Polatlı/ ANKARA

11. TAHSİN BANGUOĞLU KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

6, 8 kişilik oda seçenekleri mevcuttur.6, 8 kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: Söğütözü Mah. 2180. Cad. (Eski 2'nci Cad.) No. 15 Çankaya/ANKARA

12. HAFIZ MUSTAFA SÜMER KYK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

2, 4 kişilik oda hizmeti verilmektedir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: NASUHPAŞA MAHALLESİ AYHAN SÜMER CADDESİ NO. 12 NALLIHAN/ANKARA

KYK YURT ÜCRETİ NE KADAR?

2024 yılı itibarıyla KYK yurt ücretleri yurt tiplerine göre 375 TL - 750 TL arasında değişmektedir. Ayrıyeten yurtlarda, sabah kahvaltısı için 40 lira, akşam yemeği için 80 lira olmak üzere öğrencilere günlük 120 lira yemek desteği sağlanmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.