Ankara'da eş zamanlı uyuşturucu operasyonları: Etimesgut, Mamak ve Kahramankazan'da 7 kişi gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu temin ve ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmaları yoğunlaştırarak, Etimesgut, Mamak ve Kahramankazan ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda 13 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara'da eş zamanlı uyuşturucu operasyonları: Etimesgut, Mamak ve Kahramankazan'da 7 kişi gözaltına alındı
Yayınlanma:

Operasyon kapsamında, belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, narkotik köpeği eşliğinde detaylı aramalar gerçekleştirildi. Aramalar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve diğer deliller şöyle:

- 8 kilo 270 gram esrar
- 3 kilo 160 gram kokain
- 2 kilo 17 gram A.M.E. maddesi
- 118 uyuşturucu hap
- 11 bin 50 lira nakit para

Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüphelinin, uyuşturucu madde temin ve ticareti yaptığı tespit edildi. Zanlıların, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ve adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, vatandaşlardan da bu tür suçlarla ilgili ihbarlarını sürdüklerini belirtti. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.