Ankara'da otobüslerle cam kenarında yolculuk çilesi

Ankara'da toplu taşıma otobüslerinde cam kenarına oturmak, yaz aylarında vatandaşlar için bir çile haline geldi. Cam kenarındaki koltukların güneş görmesi nedeniyle yolcular bu koltuklarda oturmak istemiyor, oturmak zorunda kalanlar ise "yanıyoruz" diyerek şikâyetlerini dile getiriyor.

Ankara'da otobüslerle cam kenarında yolculuk çilesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'da toplu taşıma otobüslerinde cam kenarına oturmak, yaz aylarında vatandaşlar için zorlaştı. Ankaralılar, aşırı sıcaklar karşısında güneşin içeriye girmesini ve otobüs içindeki ısının artmasını engelleyen özel güneş filmlerinin toplu taşıma araçlarının pencerelerine uygulanmasını talep ediyor. Bu filmler, otobüs ve dolmuş gibi toplu taşıma araçlarının camlarına uygulandığında, iç ortamın serin tutulmasına yardımcı olabilir ve yolcuların konforunu artırabilir.

adsiz-tasarim-1.png

MODERN KLİMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ DİKKAT ÇEKTİ

Güneşin etkilerini azaltmada modern klima ve havalandırma sistemlerinin önemi de bir kez daha gündeme geldi. İç ortamın serin tutulmasına yardımcı olan bu sistemler, vatandaşların rahat bir yolculuk yapmalarını sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde anadolugazete.com.tr'nin gündeme getirdiği otobüslerde klima sorununa yönelik çözümler bulunmuş olsa da kalabalık saatlerde havalandırma sorunları hâlâ devam ediyor.

adsiz-tasarim-3.png

Özellikle ayakta yolcu sayısının arttığı durumlarda kalabalıktan kaynaklı havalandırma sorunları, otobüslerdeki konfor seviyesini düşürüyor. Bu nedenle, EGO ve Özel Halk Otobüsleri'nde kalıcı çözümler merakla bekleniyor. Vatandaşlar, hem güneşin etkilerini azaltacak güneş filmleri hem de daha verimli klima ve havalandırma sistemlerinin uygulanmasını talep ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.