Ankaragücü’nde hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü hazırlıklarına Antalya’da gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Ankaragücü’nde hedef galibiyet
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü hazırlıklarına Antalya’da gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde ikinci yarının ilk maçından puan veya puanlarla ayrılmak. Zorlu mücadele Cumartesi akşamı saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak.

İLK MAÇTA YENİLMİŞTİ

Ligin ilk yarısının açılış maçında 1-0 geçtiği maçta son şampiyon Galatasaray’a 3-1 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yapan MKE Ankaragücü bu kez deplasmanda ikinci yarının ilk maçında puan veya puanlarla tanışmak için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde dar ve geniş alanda pas koordinasyon çalışması yapılırken kalan tam bölümde çeşitli taktik çalışmaları yapıldı. Sakatlıkları bulunan Erdem Özgenç ve Yalçın Ayhan antrenmanda yer almadı. Sarı lacivertliler Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanın tamamlayarak havayolu ile İstanbul’a gidecek.

KAPLANDAN YAKIN TAKİP

Öte yandan Bayram Bektaş’tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Kaplan deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı öncesi sık sık futbolcularıyla toplantı yaparak maçın önemini anlatıyor. Antrenmanları sık sık durduran Kaplan, futbolcularına yapmalarını istediği hareketleri kendisi bizzat gösteriyor. Kaplan, futbolcularının Galatasaray karşısında hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulunmayı ihmal etmiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.