Ankara'da taşınmazlar ilana çıktı

Ankara'nın çeşitli bölgelerinde taşınmazlar satılığa çıkarıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale yoluyla satış şartlarını duyurdu.

Ankara'da taşınmazlar ilana çıktı
Yayınlanma:

Ankara'da başta Mamak olmak üzere Çankaya ve Bala'da belediyeye ait taşınmazlar ihale yoluyla satışa çıkıyor. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü'nün belediye binasında gerçekleştireceği satış için 2+1 vr 3+1 daireler satışa çıkıyor.

Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan ve satış yetkisi Belediyeye verilen taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışa sunulacak. Satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderlerin peşin olarak ödenmesi şartıyla perakende mülkiyet satışı gerçekleştirilecek.

İHALE 1 AĞUSTOS'TA

İhale, 01 Ağustos 2024 tarihinde Hipodrom Caddesi No:5’teki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1. katında bulunan ENCÜMEN salonunda Belediye ENCÜMENİ tarafından yapılacak.

Satışa çıkarılan taşınmazın şartnamesi, en geç 31.07.2024 tarihine kadar Hipodrom Caddesi No: 5’teki Belediye Hizmet binasının 14. katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü'nde görülebilir ve alınabilir.

İhaleye katılacak olanlar, ihale şartnamesini temin etmek için 1.500,00.-TL + K.D.V. karşılığında şartname almak zorundalar.

İhaleye dair detaylı bilgileri ilan.gov.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1533632/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-ankara-buyuksehir-belediyesi-39-adet-tasinmazi-arsa-magaza-ve-mesken-satisa-sunuyor

Kaynak:Haber Merkezi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.