Arabadaki kavga kazaya neden oldu

Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir panik ve endişeye yol açtı.

Arabadaki kavga kazaya neden oldu
Yayınlanma:

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Barış Mahallesi'nde, Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinde yaşanan olayda, sürücü ile yolcu arasında çıkan bir tartışma kontrolsüz bir şekilde ilerledi. Tartışma sonucunda sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, şiddetli bir şekilde evin bahçesine uçarak takla attı.

Kazada araç içinde bulunan yolcu, ters duran araçta sıkıştı ve yardım çağrıları üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak araçta sıkışan yolcuya müdahale etti. Yoğun çaba sonucunda, halatlar kullanılarak araç havaya kaldırılarak sıkışan yolcu güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kazada yaralanan iki kişi, hızla hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan yolcunun sağlık durumuyla ilgili endişeler devam ediyor. Kazanın ardından olay yerine gelen yolcunun yakını ise sinir krizi geçirerek büyük üzüntü yaşadı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, aracın kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve tartışmanın neye dayandığıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.