Arka Sokaklar ekibi deprem bölgesinde

Kanal D ekranlarında 18 yıldır izleyicilerle buluşan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli ardışık depremlerin birinci yılına özel bir bölümle dikkat çekti.

Arka Sokaklar ekibi deprem bölgesinde
Yayınlanma:

Dizi ekibi, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yılı anısına Hatay'da çekimler gerçekleştirdi. Bu çekimler sırasında oyuncular, Antakya ve Defne bölgelerini ziyaret ederek depremzedelerle buluştu.

bölüm için yapılan çekimlerde, Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar ve Sinem Reyhan Kıroğlu gibi dizi oyuncuları duygusal anlar yaşadı. Deprem bölgesindeki enkazların arasında gerçekleşen çekimler, geçen yılın acı hatıralarını tazeledi.

Zafer Ergin, duygusal anlarını paylaşırken, "Üzerinde durduğumuz yerlerin altında birileri var mı düşüncesi bizi 15-20 gün uyutmayacak. Böyle bir plato yok. Söyleyecek söz bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

Ozan Çobanoğlu, Hatay'ı ziyaretinde yaşadığı üzüntüyü paylaşarak, "Geldiğimizde çok üzüldük. Geriye hiçbir şey kalmamış gibi. Biz unutmadık. Unutturmak da istemiyoruz. Üzerinden 1 yıl geçti ama Arka Sokaklar ekibi olarak buradayız" dedi. Ayrıca, 10 yıl önce Hatay'a ziyaret gerçekleştirdiğini ve bu kez çok dramatik bir yerde olduklarını belirtti.

Sinem Reyhan Kıroğlu, "Geldiğimizden beri çok üzgünüz. Depremin üzerinden 1 yıl geçti ama sanki dün deprem olmuş gibi hala her yer yıkık. Hala herkes acılı. Biz de dizi çekiyoruz ama mutsuzluğumuzla çekiyoruz. İnsan olarak 6 Şubat’tan sonra kimse eskisi gibi olamadı" şeklinde hissettikleri duyguları aktardı.

Özlem Çınar, karışık duygular içinde olduğunu belirterek, "Depremin üzerinden zaman çok çabuk geçmiş. Daha önce hiç gelmemiştim. Şaşkınlıkla etrafa bakıyoruz. Gerçek bir deprem bölgesinde çekimde olduğuma inanamıyorum. Çok üzücü" ifadelerini kullandı.

Arka Sokaklar'ın 663. bölümü, deprem bölgesinde çekilen tanıtım filmiyle izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, dizinin yeni bölümü 9 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.