Arkadaşının ayakkabısını almaya çalışırken boğuldu

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için Türkiye’de bulunan Güney Koreli bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Çubuklu’da meydana geldi.

Arkadaşının ayakkabısını almaya çalışırken boğuldu
Yayınlanma:

Güney Koreli genç, festival için Türkiye’ye gelen gösteri grubunun yardımcı elemanı olan 28 yaşındaki Song Myongjae, arkadaşının denize düşen ayakkabısını almak amacıyla suya girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Myongjae için Sahil Güvenlik, sağlık ve emniyet ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından yapılan arama çalışmalarının ardından, Song Myongjae’nin cesedi karaya çıkarıldı. Ancak, Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen genç hayatını kaybetti.

Büyükçekmece Belediyesi, yaşanan trajik olayın ardından sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Yaşanan talihsiz olay nedeniyle festivalin 30 Temmuz Salı günü yapılacak tüm etkinlikleri iptal edilmiş olup, merhumun yakınlarına, Güney Kore ekibine, festivale katılan kültür-sanat elçilerine, jüri üyelerine ve tüm sanatseverlere başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Festival organizatörleri, yaşanan üzücü olayın ardından festivalin kalan etkinliklerini iptal ederek, Song Myongjae’nin ailesine ve festivale katılanlara başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.