Aşkı Memnu'nun sevilen karakteri hayata gözlerini yumdu!

Türk sinemasının ve televizyon dünyasının saygın isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'nde 72 yaşında hayatını kaybetti.

Aşkı Memnu'nun sevilen karakteri hayata gözlerini yumdu!
Yayınlanma:

'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Şayeste' karakteriyle hafızalara kazınan Fatma Karanfil, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti.

Fatma Karanfil'in kansere yakalandığı ve teşhis konulduğunda hastalığının çoklu metastaz evresinde olduğu öğrenilmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Karanfil'in vefat haberi, menajeri Aslı İslamoğlu tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

MENAJERİ ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Usta oyuncunun menajeri Aslı İslamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'i kaybettik. Türk sinema ve tiyatrosunun saygın isimlerinden, çok değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sanat hayatı boyunca pek çok başarılı projede yer alan ve birçok ödüle layık görülen Fatma Karanfil, yalnızca oyunculuğuyla değil, aynı zamanda zarafeti, çalışkanlığı ve insanlığı ile de örnek alınan bir isimdi. Bu acı kaybın derin üzüntüsünü yaşarken, Fatma Karanfil'e Allah'tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Işığı hiç sönmeyecek, kalplerimizde ve sanat dünyasında daima parlayacaktır. Mekanın cennet olsun, değerli Fatma Karanfil. Tüm sanat camiasına ve kamuoyuna duyurulur."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.