Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı!

Cumhuriyet Başsavcılığı, Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.

Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig'de şampiyon olacak takımı tahmin etmesiyle gündeme gelen Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı. ''Fenerbahçe şampiyon olacak'' söylemiyle sık sık gündeme gelen Astrolog Meral Güven, dün Galatasaray şampiyonluğunun ardından yaptığı açıklamalar ve küfürlü videosunun ardından büyük tepki aldı.

Son olarak Cumhuriyet Başsavcılığı, Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.

Astrolog Meral Güven, tahminlerinin tutmaması üzerine sosyal medyada yoğun eleştirilerin hedefi oldu. X sosyal medya hesabını kapatan Güven, bir süre ortadan kayboldu. Ancak, hesabından yapılan bir paylaşım Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı.

Güven'in hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

Türkiye'nin en çok merak edilen ismi haline gelen Meral Güven'e, Ekol TV'den Yağmur Güzel ulaştı. Fenerbahçelileri kızdıran paylaşımı kendisinin yapmadığını belirten Güven, yaşananları detaylarıyla anlattı.

Bir haftadır paylaşım yapmadığını, adına sahte hesaplar açıldığını söyleyen Meral Güven, hesabından yapılan paylaşımla ilgili olarak, "İnanmayın bu hesaplara, bu hesaplar bize ait değil. Gece ne oldu bilmiyorum, hepsi silinmiş. Ben gerizekalı mıyım? Ben neden öyle bir paylaşım yapayım?" dedi.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIM PAYLAŞILMIŞ"

Adına gruplar açıldığını belirten astrolog, yaşananları şöyle anlattı:

"Benim bütün ailem bu gruba dahil edilmiş. Çıplak fotoğraflar paylaşılmış. Ben o çıplak resmi görünce tutamadım kendimi. Alkol aldım. Evet küfür ettim. Ama nedenini başında söyledim. Sadece benim küfürlerim ortaya çıkarılmış. Eşiniz, dostunuz, anneniz olabilirdim."

Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla birçok tehdit mesajı aldığını ağlayarak ifade eden Meral Güven, "Uzuvlarımı keseceklermiş, etimi cımbızla çekeceklermiş, beni baya ucuz insan konumuna koydular. Avukatıma gönderdim hepsini. Ben çıkıp 'Bu sefer yanılgıya düştüm, özür dilerim, umutlarınızla oynamak istemezdim' diyecektim," şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.