Ateş Kuşları 33. Bölüm fragmanı izle!

Ateş Kuşları 33. Bölüm fragmanı yayınlandı! Zıpkın Sare'ye aşkını itiraf etti. Ateş Kuşları 32. Bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Ateş Kuşları 33. Bölüm fragmanı izle!
Yayınlanma:

ATEŞ KUŞLARI 33. BÖLÜM FRAGMANI

ATEŞ KUŞLARI 33. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ali, duyarsız babasıyla yüzleşir; çocuklarını satmaktan hiç pişmanlık duymayan bu adamla karşı karşıya gelir. Ancak Ali'nin kendine has duruşu değişmez. Ragıp, Gülayşe ile pazarlık masasına oturmayı kafasına koymuştur. Ancak Barbar, sevdiği kızın abisi olan Ragıp'ın mutluluğuna karşı çıkar. İki taraf arasında bir çözüm bulunana kadar Gülayşe'den zaman istenir. Bu sırada Nazmiye, Ali'nin kız kardeşinin kim olduğunu öğrenir.

Avukat Gözde, Ragıp'ın avukatı olarak ortaya çıkınca Barbar rahatsız olur, ancak bu sadece Gözde'nin Ragıp'ı korumasından kaynaklanmaz. Kara, Hüma'ya sevgili olma teklifinde bulunur, bu durum Zıpkın'ı öfkelendirse de, Kara amacına ulaşır ve Zıpkın'ın içsel sesini dinlemesine neden olur. Zıpkın, Sare'ye körkütük aşık olduğunu itiraf eder, ancak beklenmedik bir tepkiyle karşılaşır, dünya başına yıkılır. Kara ise hedefine ulaşmak için Hüma'ya karşı mücadelesine devam eder.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.