Bahar Feyzan’dan bomba iddia! CHP’li Tuncay Özkan ifşası olay oldu

Gazeteci Bahar Feyzan, seçim sonrası sosyal medya hesabından yaptığı bir yayında çarpıcı iddialarda bulunarak CHP'li Tuncay Özkan hakkında konuştu.

Bahar Feyzan’dan bomba iddia! CHP’li Tuncay Özkan ifşası olay oldu
Yayınlanma:

Bahar Feyzan'ın, CHP'li Tuncay Özkan, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Feyzan, Onursal Adıgüzel'in istifasının yeterli olmadığını belirterek, Tuncay Özkan'ın CHP'de kaldığı sürece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 seçimi daha kazanacağını iddia etti. Bahar Feyzan'ın sözleri şu şekildedir:

“Onursal Adıgüzel gitti ama CHP'den Tuncay Özkan gitmeden CHP seçim kazanamaz. Erdoğan'ın ömrü yeter mi bilemem ama Tuncay Özkan'ın olduğu CHP'de, Erdoğan 5 seçim daha kazanır. Hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır.

Partiyi avucunun içine almış, medyasını da kurmuş. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Beyi de kendi yönettiğini düşünüyor.

Dün akşam belediye başkanlarına anlattığı şeyi buradan anlatmayacağım çünkü ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Beye duyduğum saygıdan dolayı anlatmayacağım."

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum