Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin Öcalan çıkışına noktayı koydu! FETO için de "Onursuz bir ölüm" tanımlaması yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 'Yenidoğan Çetesi' hakkında net mesajlar verip, FETÖ ele başı Gülen için ise "Himmet diyenlerin sonu onursuz bir ölüm olmuştur." tanımlaması yaptı. Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı hakkında isim vermeden mesajını ileten Erdoğan, “Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin Öcalan çıkışına noktayı koydu! FETO için de "Onursuz bir ölüm" tanımlaması yaptı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemi açıklamalar yaptı. Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli'nin DEM Parti ve terörist başı Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası konuştu.

Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı hakkında isim vermeden mesajını ileten Erdoğan, “Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.” dedi.

Erdoğan hararetli başladığı konuşmasında, ''Biz millete hizmet için yola koyulan bir siyasi partiyiz. Önümüzdeki ay Türkiye'yi yönetme görevini devralışımızın 22. yılını kutluyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak koşturuyoruz. Milletimizin emanetini şanla, şerefle taşımanın mücadelesini veriyoruz. Hamd olsun bugüne kadar milletimize mahcup olacak hiçbir şey yapmadık. Gün oldu kendini ülkenin sahibi gören elitlerin karşısına geçtik.'' ifadelerini kullandı.

"TERÖRÜN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE İNŞA EDELİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konu başlıklarına ilişkin olarak önemli mesajlar verdi. Erdoğan, "Terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim" mesajı vererek FETÖ ele başı Gülen'in ölümünü "Himmet diyenlerin sonu onursuz bir ölüm olmuştur." sözleriyle değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı hakkında ise “Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİ İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya il başkanlarının yanı sıra kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve partinin önde gelen isimleri katıldı. Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin birlik ve dirliğine vurgu yaparken, AK Parti'nin kuruluş felsefesi olan millet odaklı siyaset anlayışını bir kez daha hatırlattı.

rteiltoplmanti.jpg

"MİLLETİMİZE HİZMET EDERKEN BAŞIMIZI HİÇ EĞMEDİK"

Erdoğan, AK Parti'nin 22. yılını kutlamaya hazırlandıklarını belirterek, bu süreçte milletin emanetini onurla taşıdıklarını ve hiçbir zaman baş eğmediklerini söyledi. Darbe girişimlerinden ekonomik saldırılara kadar birçok krize karşı dimdik ayakta durduklarını belirten Cumhurbaşkanı, "Vesayete, mafyaya, terör örgütlerine hiçbir zaman boyun eğmedik. 15 Temmuz'da milletimizle birlikte demokrasiye sahip çıktık," ifadelerini kullandı.

FETÖ İLE MÜCADELE: "SIRTLANLARIN ENSESİNDE OLACAĞIZ"

FETÖ'ye karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyleyen Erdoğan, yurtiçi ve yurtdışındaki FETÖ unsurlarının tamamen tasfiye edilene kadar peşlerini bırakmayacaklarını vurguladı. "FETÖ'cü sırtlanların ensesinde olacağız," diyen Erdoğan, bu hainlerin ilahi adaletten kaçamayacaklarını dile getirdi.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE YENİDOĞAN ÇETESİ OPERASYONU

Erdoğan, sağlık alanında yapılan reformları hatırlatarak, AK Parti iktidarıyla birlikte hastane ve sağlık hizmetlerine erişim konusunda önemli adımlar atıldığını belirtti. Özellikle sağlık turizmi alanında Türkiye'nin büyük başarılara imza attığını ifade eden Cumhurbaşkanı, 2023'te 1,6 milyon yabancının Türkiye'de tedavi gördüğünü ve bu alandan 3 milyar doların üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.

Ayrıca, son dönemde gündeme gelen yenidoğan çetesiyle ilgili Sağlık Bakanlığı'nın kararlı adımlar attığını ve sorumluların tutuklandığını belirten Erdoğan, devletin bu vahşeti işleyenlerden hesabını soracağını söyledi.

"PARTİMİZ NE KADAR GÜÇLÜYSE TÜRKİYE DE O KADAR GÜÇLÜDÜR"

Parti teşkilatına da seslenen Erdoğan, AK Parti'nin gücünün Türkiye’nin gücüyle eşdeğer olduğunu belirterek, parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. "Fitneye ve nifaka yer vermeyeceğiz," diyen Cumhurbaşkanı, partide benlik ve bencillik yerine dava ahlakının ön planda tutulması gerektiğini söyledi.

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARINA TEPKİ

Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da değinerek, bu vahşetin sınırlarına yaklaştığını ve Türkiye'nin iç cephede birliği koruması gerektiğini söyledi. "Coğrafyamızda haritalar yeniden kanla çizilmek isteniyor, biz ise 85 milyon olarak bir olacağız, diri olacağız," dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.