Bakan Göktaş müjdeyi verdi: 8 bin personel alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ""Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak amacıyla, yakında 8 bin sözleşmeli personel daha alacağız. Bu adım ile büyük ailemizi daha da genişleteceğiz." dedi.

Bakan Göktaş müjdeyi verdi:  8 bin personel alınacak
Yayınlanma:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığın yakın bir zamanda 8 bin yeni personel alacağını duyurdu.

Bakan Göktaş, bakanlık bünyesine yapılacak bu alımla ilgili olarak, "Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak amacıyla, yakında 8 bin sözleşmeli personel daha alacağız. Bu adım ile büyük ailemizi daha da genişleteceğiz." ifadelerini kullandı.

Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak amacıyla 8 bin sözleşmeli personel alınacağını belirterek, şunları söyledi:

Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz. Alımla ilgili detayları yakın zamanda paylaşacağız, şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum.

Bakan Göktaş, geçtiğimiz günlerde de kamuya 2 bin 392 engelli personel alımı yapılacağını duyurmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.