Bakan Işıkhan Ankara'dan Taksim için konuştu: ''Marjinal gruplara açık değil!''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara'nın Sincan ilçesindeki fen işleri ve garaj personelleriyle bir araya gelen Işıkhan, işçilerin bayramını kutladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bakan Işıkhan Ankara'dan Taksim için konuştu: ''Marjinal gruplara açık değil!''
Yayınlanma:

Bakan Işıkhan, Taksim Meydanı'nın kitlesel eylemlere ve art niyetli marjinal gruplara açık olmadığını belirtti. Ancak, sendikaların ve konfederasyonların kutlama yapabileceğini, çelenk koyma ve saygı duruşunda bulunma gibi etkinliklerin gerçekleştirilebileceğini vurguladı. İşçi ve emekçilerin günün anlamını belirtecekleri bir program doğrultusunda meydanda bulunabileceklerini ifade etti.

Bakan Işıkhan, marjinal ve art niyetli gruplara asla izin verilmeyeceğini vurguladı. Güvenlik önlemlerinin vatandaşların güvenliği için önemli olduğunu ve güvenliği sağlayamadıkları takdirde izin veremeyeceklerini belirtti. İçişleri Bakanlığı ve valiliklerin bu konuda gerekli önlemleri aldığını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün 103 gösteri merkezinde güvenli bir şekilde kutlanacağını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.