Baki Özışık'tan Sinan Ateş cinayeti hakkında çok konuşulacak sözler!

Sinan Ateş cinayeti hakkında 'MHP gereğini yapmıştır' diye konuşan Özışık kardeşlerden Baki Özışık'a cevabı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş verdi.

Baki Özışık'tan Sinan Ateş cinayeti hakkında çok konuşulacak sözler!
Yayınlanma:

Sosyal medya platformu X'teki bir sohbet odasında Baki Özışık'ın Sinan Ateş hakkındaki ifadelerine karşı, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş tarafından sert bir cevap geldi.

Özışık'ın "Sinan Ateş'in bir duruşu vardı, MHP de gereğini yaptı" sözlerine karşılık veren Ayşe Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "O, yapılan bütün zulümlere, atılan bütün iftiralara, yöneltilen bütün tehditlere rağmen inandıklarından, kendini adadıklarından ömrünün son anına dek vazgeçmedi. Ölümü göze aldı, 'Davasından döndü' denmesini göze almadı" dedi.

Ayşe Ateş, açıklamasında, Sinan Ateş'in zulümlere, iftiralara ve tehditlere karşı direnerek inandığı değerlere sonuna kadar sadık kaldığını vurguladı.

Ayşe Ateş, Işık'ın iddialarına ise "Sinan'ın -hiçbirimizin bilmediği- ihanetine dair bir bilgi yahut belgeye sahip misiniz? Eğer sahipseniz kamuoyunda oluşan merakı gidermek için bu bilgi ve belgeleri ne zaman paylaşacaksınız?" ifadeleriyle cevap verdi.

Ateş, "Unutmayın ki insan, hayvandan konuşmakla üstündür. Ama doğru konuşmazsa hayvan ondan üstün olur." ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş ve İyi Parti Medya İlişkileri Başkan Danışmanı Avukat Funda Dilara Atakan da Ayşe Ateş'e destek vererek, Baki Özışık'a tepki gösterdiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.