Başkan Acar, Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı

Erzurum'da gerçekleşen Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Acar, Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Erzurum'da Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzurum'da gerçekleşen toplantıya katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Güzel ülkemin bir güzel köşesi, Dadaşlar diyarı, milli mücadele ateşinin yakıldığı şehrimiz Erzurum'dayız. Enerji Kentler Birliği Olağan Meclis Toplantısına katılarak birlik üyelerimiz ile bir araya geldik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

gzrevdjwoaaafoa.jpg

Enerji Kentleri Birliği Başkanı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın kendilerinin ev sahipliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

gzrvrsxxeaeudfy.jpg

Sekmen, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ülkemizin enerji alanında atmakta olduğu büyük adımları ve bu dönüşüm sürecinde yerel yönetimlerin oynadığı önemli rolü ele aldığımız verimli bir toplantı oldu. Enerji verimliliği, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının artırılması ve sürdürülebilir şehirler inşa etme hedeflerimizi değerlendirdik. Ülkemizin enerji geleceği için çalışmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.