Bir tweet kadar uzağınızdayız

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalleli esnafların sosyal medyadan yaptığı daveti karşılıksız bırakmadı.

Bir tweet kadar uzağınızdayız
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalleli esnafların sosyal medyadan yaptığı daveti karşılıksız bırakmadı. Veysel Tiryaki, sosyal medyadan gelen davet üzerine Berber Yakup Filiz ve Emlakçı Murat Erciyas’ın dükkanlarına uğrayarak hal hatır sordu. Veysel Tiryaki, “Esnaflarımız bir ülkenin kalkınmasında, ekonomisinde en önemli unsurlardan bir tanesi. Onları memnun etmek, taleplerini gerçekleştirmek bizim görevimiz. Bu yüzden Yenimahalle’de bütün esnaflarımızla sohbet etmek, daha modern bir Yenimahalle için fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.” diye konuştu.

 BELEDİYECİLİKTE ÖNEMLİ OLAN SAMİMİYETTİR

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Tiryaki seçim çalışmaları kapsamında Başkent Oto Sanayi Sitesine giderek Başkent Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Er ile sanayi esnafına, Yıldız Sanayi Sitesi esnafına, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, Borsa Meclis Başkanı İbrahim Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine, Öz Başkent Koli firmasının sahibi Erkan Toksoy, Ankara Ayakkabı İmalatı Toptan ve Perakende İş Merkezi (AKTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tercan’ı ziyaret etti. Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi ve 20 yıllık işletme olan Yosun Pastanesi’ne de uğrayan Veysel Tiryaki, sosyal medya taleplerini de geri çevirmedi.

GELEN DAVETLER BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Yenimahalle’de kapısından girmediğimiz esnafımız kalmayacak. Esnaflarımızın düşüncelerini, önerilerini önemsiyoruz. Yenimahalle’de gerçekleştireceğimiz büyük değişimi el birliği ile omuz omuza gerçekleştireceğiz. Bu yüzden kendi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin yanında gelen davetler de bizler için çok kıymetli.” diye konuşan Veysel Tiryaki, Berber Yakup Filiz ve Emlakçı Murat Erciyas’ın dükkanlarına uğrayarak esnafla sohbet etti. Karşılarında Veysel Tiryaki’yi gören esnaflar şaşkınlıklarını gizleyemezken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.