BM: Gazze'nin üzerinde ölüm hayaleti dolaşıyor

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda su, elektrik, gıda ve ilaç olmazsa Gazze'de binlerce kişinin öleceğini söyledi.

BM: Gazze'nin üzerinde ölüm hayaleti dolaşıyor
Yayınlanma:

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda "Gazze'nin üzerinde ölüm hayaleti dolaşıyor." dedi.

Griffiths, "Su, elektrik, gıda ve ilaç olmazsa binlerce kişi ölecek." uyarısında bulunarak, bunun gerçek durum olduğunu vurguladı.

BİDEN, YÖN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?

ABD başkanlık makamına ait "POTUS" kullanıcı adlı X hesabından ABD Başkanı Joe Biden, Filistin odaklı yaptığı paylaşımla X kullanıcılarının kafasını karıştırdı.

Biden, katı İsrail yanlısı tutumuyla dikkat çekiyordu. Ancak, yaptığı son paylaşımla Biden, "Filistinlilerin çoğunun Hamas'ın korkunç saldırılarıyla bir bağlantıları olmadığını göz ardı etmemeliyiz. Filistinliler onlar (Hamas) yüzünden açı çekiyor." ifadelerini kullandı.

Biden'ın mesajının altına paylaşım yapan X kullanıcılarından, "Yön değişimi mi var?", " O zaman ne duruyorsunuz? İsrail'i durdurun", "Buna rağmen İsrail için savaş gemisi yolluyorsunuz" tarzında yorumlar geldi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.