Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin'e taziye ziyaretleri sürüyor

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’in ağabeyi Nazmi Çetin geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Ali Çetin, taziye ziyaretlerini anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisinde kabul ediyor.

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin'e taziye ziyaretleri sürüyor
Yayınlanma:

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’in ağabeyi Nazmi Çetin geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti.

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, taziye ziyaretlerini anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisinde kabul ediyor.

Kırşehirli Eğitimciler Derneği (KIREDER) Denetleme Kurulu Üyesi Dursun Çakır ve Emekli Milli Eğitim Müdürü Dursun Yavuz, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’e taziye ziyaretinde bulundu.

8daf2386-4412-405b-a0db-21ad4e945204.jpg

KIREDER Denetleme Kurulu Üyesi Çakır ve Emekli Milli Eğitim Müdürü Yavuz, Ali Çetin'in ağabeyi Nazmi Çetin için başsağlığı diledi.

Görüşmede Nazmi Çetin'in kardeşi Ali Çetin'e başsağlığı dileyen Dursun Çakır, "Allah sabırlar versin. Bütün aileye başsağlığı diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadelerini kullandı.

5c2bd3ef-9334-46aa-9461-cd0a2869cba2.jpg

27. Dönem CHP Ankara Milletvekili, Eğitim - Sen Kurucu Genel Başkanı Yıldırım Kaya, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı, Keçiören Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili ve İş İnsanı Durak Karabulut ile 28. Dönem CHP Ankara Milletvekili Adayı ve Yazar Erol Tosun, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’e taziye ziyaretinde bulundu.

dfd1c3ea-6d5b-4001-b1d4-2ae26eba6d34.jpg

anadolugazete.com.tr Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve anadolugazete.com.tr internet editörleri de Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’e taziyelerini ileterek başsağlığı diledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.