Çanakkale’de kadına şiddet: Bir kadının yüzüne kezzap fırlatan şahıs tutuklandı

Ülkenin gündeminden düşmeyen kadına şiddet haberlerinden biri de Çanakkale’den geldi. Dün akşam bir erkek müşteri masaj salonunda çalışan kadına kezzapla saldırdı.

Çanakkale’de kadına şiddet: Bir kadının yüzüne kezzap fırlatan şahıs tutuklandı
Yayınlanma:

Çanakkale'de, bir masaj salonunda görevli bir kadına kezzap atan bir şüpheli tutuklandı. Olay, dün akşam saat 17.00 civarında İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda meydana geldi. İddiaya göre, masaj salonuna gelen 41 yaşındaki Ramazan Akarsu ile 24 yaşındaki masaj salonu çalışanı Buket A. arasında bilinmeyen bir sebep yüzünden bir tartışma çıktı. Ramazan Akarsu'nun iddia edilen kezzabı yanında getirerek Buket A.'nın yüzüne fırlattığı belirtiliyor.

Olayın yaşanmasının ardından kadının çığlıkları üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Buket A.'ya müdahale ettikten sonra onu Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nin yanık ünitesinde tedavi altına aldı.

Şüpheli, gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ramazan Akarsu, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.