Canlı yayında eniştesini bıçakladı, tutuklandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir şahıs sosyal medya hesabından canlı yayın açtı ve satır ve bıçaklarla eniştesini bıçaklayacağını söyledi. Ardından eniştesini bıçaklayan şahıs küfürler ederek yayını kapattı.

Canlı yayında eniştesini bıçakladı, tutuklandı
Yayınlanma:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda, bir şüpheli canlı yayın sırasında evinin bahçesinde satır ve iki bıçağı göstererek, küfürlü ifadeler kullandı ve "Cesareti olmayan izlemesin" diyerek tehditler savurdu.

Olayın yaşandığı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak'taki ikamette, canlı yayın sırasında şüphelinin annesi bahçeye girerek bıçakları almaya çalışsa da başarılı olamadı. Şüpheli, yayın sırasında eniştesi Ertuğrul D.'yi gördüğünde ona koşarak, görüntüden kayboldu. Daha sonra tekrar görünen şüpheli, kanlar içinde ve küfürler ederek yayını sonlandırdı.

Özgür U. adlı şüphelinin, canlı yayın sırasında eniştesi Ertuğrul D.'yi defalarca bıçaklayarak ağır şekilde yaraladığı belirlenmişti. Şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı, yaralanan enişte ise hastaneye kaldırıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özgür U. "namus belası" şarkısıyla canlı yayın yaptı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.