CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bellek Müzesi'nin açılışını yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde kurulan "Bellek Müzesi"nin açılışını gerçekleştirdi. Müzede, CHP’nin 101 yıllık siyasi hayatında kullanılan seçim afişleri, müzikler, belgeler, materyaller ve hatıra değeri taşıyan eşyalar sergileniyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bellek Müzesi'nin açılışını yaptı
Yayınlanma:

Açılışta konuşan Özel, müze fikrinin önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir önerisi olduğunu belirtti. İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin yıllarca süren çalışmaları sonucu müzenin hayata geçirildiğini vurgulayan Özel, müzenin partinin tarihine ışık tuttuğunu ifade etti.

"CHP’NİN TARİHİNİ HİSSEDECEKSİNİZ"

Özgür Özel, müze hakkında davetlilere bilgi vererek, "Burada CHP’nin geçmişte kullandığı seçim afişlerini görebilecek, tüm seçim müziklerini dinleyebileceksiniz. Partimizin promosyonları, kampanyaları ve tarihi boyunca neler başardığını inceleyebileceksiniz. Bu müze, partinin tarihini ve köklü geçmişini içselleştirebileceğiniz bir mekan olacak." dedi.

Müzenin açılış töreninde Eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve Gamze Akkuş İlgezdi de hazır bulundu. Törenin ardından davetlilerle birlikte müzeyi gezen Özel, bu müzenin CHP’nin geçmişi ve bugünü arasında güçlü bir köprü kurduğunu dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.