Çorum'da kendini yakmak isteyen vatandaşı polis kurtardı

Çorum'da, Ahçılar 3. Cadde'deki bir apartmanın girişinde, ailevi sorunlardan dolayı bunalıma giren O.D. adlı bir kişi, üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı.

Çorum'da kendini yakmak isteyen vatandaşı polis kurtardı
Yayınlanma:

Çorum'da, Ahçılar 3. Cadde'deki bir apartmanın girişinde, ailevi sorunlardan dolayı bunalıma giren O.D. adlı bir kişi, üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri uzun bir süre boyunca O.D.'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak polisin ikna çabaları devam ederken, O.D. benzinle ıslattığı elbiselerini ateşe verdi. Şahsın arkadaşı, yangın tüpüyle yanmakta olan elbiseleri söndürdü.

Polis ekipleri, üzerine benzin döken ve çakmakla bekleyen şahsı sakinleştirmeye çalışırken, bir polis memuru O.D.'nin dikkatini dağıtmak amacıyla üzerine atladı. Bu sırada polis memuru, şahsın elinden çakmağı almayı başardı ve bir vatandaş da üzerlerine yangın tüpüyle köpük sıktı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle O.D. etkisiz hale getirildi ve herkes rahat bir nefes aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen şahıs, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

aw917266-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.